HTC zvanično objavio da “rade” na Jelly Bean 4.1 updataciji za HTC One X, HTC One XL i HTC One S

HTC ONe serija pametnih telefona

HTC kompanija  je poprilično spora kada se radi o ažuriranju njihovih telefona, i trebalo im je više od mjesec dana da i zvanično potvrde da “rade”, što to god značilo, na updataciji za One seriju telefona. Ta vijest je bila i za očekivati, pošto je to njihova zadnja i najjača serija, ali da im treba toliko vremena je neshvatljivo.
Na listi za ažuriranje na 4.1 se nalaze telefoni: HTC One X, HTC One XL i HTC One S, ali uopšte ne spominju HTC One V na toj listi. Zašto?

Vjerovatno i ova izjava HTC -a ne bi došla, da se po Internetu nisu počele širiti glasine o tome, i ovo je HTC-ov pokušaj da to zaustavi i da smanji štetu ugledu firme.
Kada će ažuriranje operativnog sistema na 4.1 da dospije do HTC pametnih telefona iz One serije, je jako teško predvidjeti, ali ovakvim taktom vjerovatno 2014. :-) HTC firma još nije objavila nikakve datume. Kako im vjerovati kada su napravili kiks sa HTC Desire HD?

Evo šta kažu u depeši za javnost:

"We know HTC fans are excited to get their hands on Google’s latest version of Android. At this point in time, we can confirm that we have plans to upgrade our HTC One X, HTC One XL and HTC One S to Jelly Bean. Please stay tuned for more updates regarding device upgrades, timing and other details about HTC and Jelly Bean."
Advertisements

Ostavi komentar...

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s